Колеги, на много от колите в които съм се возил като дадеш на контакт преди да запалиш се усеща как заработва бензиновата помпа за малко и спира. При мен тя никога не спира. Въпросът ми е това нормално ли е и от къде идва тази разлика? Може би имо нещо общо с това дали колата е моно или пълна инжекция?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за бензиновата помпа.
Collapse
X
-
Може да не е залепнало релето а направо да го няма и да е вързана направоFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Реле има, доскоро беше с газ колата и на газ помпата въобще не се обаждаше като дам на контакт. Ама вече в какво състояние е релето, ще видим. На компутър никой досега не е успял да се върже към моя таралясник, а доста време са пробвали в няколко сервиза. не намират вход ама това е друг въпрос.
И все пак няма ли и коли чиито помпи да не изклиучват? Един майстор ми каза че имало ама не го знам колко е майстор. Мерси за инфото2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
sigpic
Comment
-
Ами
Ами и мойта алфа 33(1.5iE) имаше същия проблем-като дам на контакт и помпата работеше, но баща ми превърза кабелите на помпата и сега работи както трябва-като я запаля.Ще го питам какво е направил и ще кажа.sigpic
Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
BMW E30
BMW E36
Comment
-
Първоначално публикувано от Vesko84И все пак няма ли и коли чиито помпи да не изклиучват?
Първоначално публикувано от strangerЗа пълната инжекция трябва да спре, ако не е запален двигателя. Виж дали не ти е слепило релето за помпата, някъде късо, иначе отиваш на компютър
имам приятел с кола(не Алфа) моно инжекция, на който си му изключва както си трябва, а и междудругото аз не съм чувал за Алфа моноинжекция поне не и сред по масовите модели и тези от близкото минало, пък и като се замисля, не съм много сигурен, но май въобще Алфа нямат моноинжекционен двгALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
ALFA ROMEO 33 1.5 TI
Comment
-
Мерси много на всички.
Grozdan:
Ами и мойта алфа 33(1.5iE) имаше същия проблем-като дам на контакт и помпата работеше, но баща ми превърза кабелите на помпата и сега работи както трябва-като я запаля.Ще го питам какво е направил и ще кажа.
От друга страна Zlatko i Kostadin ме поуспокоиха че може и така да си е нормално, още повече че и Гроздановата е била така.2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
sigpic
Comment
-
A
Веско нещо НЕ си разбрал.Преди със самото включване се пускаше помпата и не спираше въобще докато колата е на контакт.Сега когато не на контакт помпата въобше не се пуска.Със самото завъртане на стартера помпата почва да работи.sigpic
Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
BMW E30
BMW E36
Comment
-
Сега когато не на контакт помпата въобше не се пуска.
Да, малко се объркахИскаш да кажеш че след намесата ве4е помпата не работи преди да си завъртял стартера? Този вариант не го знаех. Бързо ли пали сега?
2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
sigpic
Comment
Comment